Ali Engin: "Pandeminin bizi esir almasına izin vermedik"

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin Gerçek Haberci ile Gündem programında Gazeteci Adem Nakçı ve Pelin Uzun’un konuğu oldu. Siyaset ve Narlıdere ile ilgili soruları bütün samimiyetiyle yanıtlayan Engin gerçekleştirdiği hizmetlerden bahsederken “Pandeminin bizi esir almasına izin vermedik” ifadelerini kullandı.

24 Ocak 2021 - 21:08

CHP’de İzmir İl Başkanlığı da yapan Ali Engin partisinden söz ederken yüz yıllık bir siyasi parti olmasına rağmen sürekli değişim içinde olduğunun altını çizdi. Atatürk’ün düşüncelerinin özünden kopmadan kendisine sosyal demokrat, demokratik sosyalist diyen,  hak-hukuk-adaletten söz eden, özgürlükleri önceleyen siyasetçiler olarak köklerinden aldıkları ruhla sürekli yenilenme, sürekli değişim içinde hem partilerini hem de Türkiye’yi daha ileri götürmek için siyaset yaptıklarına dikkat çekti. 


Pandemi sürecinden de bahseden Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin bu ve benzeri süreçlere karşı öncelikle üniversitelerin güçlendirmesi gerekliliğini vurguladı. Belediye olarak yaşanan süreçte ‘önce can’ diyerek bütün önlemleri aldıklarını belirten Engin diğer taraftan da hiçbir projelerini yarım bırakmadıklarını söyledi. ‘Pandeminin bizi esir almasına izin vermedik’ diyen Ali Engin yaşanan olumsuz sürece rağmen geçen iki yıllık süre zarfında vadettikleri projelerin bir çoğunun tamamlandığını da sözlerine ekledi.


Gazeteci Adem Nakçı’nın taşerona karşı bir parti olan CHP’nin bir belediye başkanı olarak bu kadar fazla projenin ne kadarının öz kaynaklarla yapıldığı sorusunu da cevap veren Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin gerçekleşen projelerin yüzde 80’inin kendi kaynakları, kendi mühendisleri, mimarları, işçileri, kendi iş makinaları, kamyonları ve iş makinalarıyla yaptıkları cevabını verdi.
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in siyaset ve Narlıdere ile ilgili soruları cevapladığı Gerçek Haberci ile Gündem programının tamamını Ege Politik Tv YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

 

Bu haber 743 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()