Ali Engin'den Ekrem İmamoğlu'na Destek Turu

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in İstanbul turu üç gün sürdü. Engin, Ekrem İmamoğlu için oy istedi.

19 Haziran 2019 - 10:58 - Güncelleme: 19 Haziran 2019 - 11:35

Yerel seçimlerde %80 oy alarak Türkiye rekoru kıran Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, İstanbul seçimleri öncesinde Ekrem İmamoğlu’na destek olmak amacıyla İstanbul’a gitti. Ataşehir bölgesinde esnaf ve dernek ziyaretleri yapan, muhtarlarla buluşan Başkan Engin, İmamoğlu ile özel bir görüşme de yaptı: “Bu seçim sadece İstanbul’un değil Türkiye’nin seçimi. Tüm kalbimizle arkanızdayız” dedi.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in İstanbul turu üç gün sürdü. İlk gün esnaf ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşan Başkan Engin, ikinci gün muhtarlarla görüştü, Ekrem İmamoğlu için oy istedi. Başkan Ali Engin’e İzmir Milletvekilleri Murat Bakan ve Özcan Purçu ile CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat da eşlik etti.

“Tüm kalbimizle arkanızdayız”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile de özel bir görüşme gerçekleştirerek “Bu seçim sadece İstanbul’un değil, Türkiye’nin seçimi. Tüm kalbimizle arkanızdayız. Bir oy daha fazla alabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Pazar gecesi, bu mücadelemiz zaferle sonuçlanacak ve hak yerini bulacak” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu da “Partimiz adına Türkiye oy rekorunu kıran bir başkandan destek almak, sizi yanımızda hissetmek bizler için çok değerli. Bu seçimden alnımızın akıyla çıkacağız ve Türkiye’ye umut olacağız” diye konuştu.

Bu haber 743 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Meslek Liseli Gençler Atık Mandalinaları Ekonomiye Kazandırıyor
Meslek Liseli Gençler Atık Mandalinaları Ekonomiye Kazandırıyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()