Ali Acar Yıktı İmarı Oktay Başkana Kaldı

Marmaris yakın tarihine ışık tutan ve Marmaris turizminin sembol yerlerinden Kale bölgesi Eski Cami yanındaki Bedesten, ”Depreme dayanıksız riskli yapı” gerekçesiyle, Aralık 2018’de, önceki dönem Belediye Başkanı Ali Acar tarafından yıkılmıştı. GENÇ BAŞKAN OKTAY ÇARŞININ İMARINA BAŞLADI.

16 Nisan 2019 - 08:23

                Marmaris’te 3 dönemdir CHP’li olarak yaptığı ve 4. Dönem için de yeniden bu kez DSP’den aday olan Ali Acar’ın başkanlığına, 31 Mart’ta CHP’den seçilerek Marmaris Belediye Başkanı olan 40 yaşındaki Mehmet Oktay son vermişti.
            Marmaris Belediye Başkanı Oktay, dün (15 Nisan 2019),  Bedesten’in bulunduğu ve yıkımı sonrası yaklaşık 4 aydır atıl bekleyen alana giderek, incelemelerde bulundu.
                Marmaris Belediyesinden verilen bilgiye göre; Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay; sabah saatlerinde bölgeye giderek, Park ve Bahçeler Müdürü Ali Erdil’den çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Oktay’a Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Bulut ve Hasan Yaylalı da eşlik etti.
                Projeye göre park olarak  düzenlenecek olan Bedesten’in bulunduğu alan; toplam 868 metrekare büyüklüğünde. Alanın 217 metrekaresi yürüyüş yollarına ayrılırken, geri kalan bölümü ise yeşil alan olacak. Parkta oturma grupları, peyzaj öğeleri ve aydınlatma direkleri de yer alacak. Hava şartlarına göre Nisan ayı sonunda tamamlanması planlanan park, kapalı çarşının nefes alan bölümlerinden biri olacak. 

 

Kaynak: AjansSevgi Marmaris
Bu haber 946 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()