Akşener partisinin oy oranını açıkladı

Konsensus Araştırma Şirketi’nin anket sonuçlarına göre yüzde 2,7 oy oranı olduğu ileri sürülen İyi Parti'ye ilişkin bir açıklama da Genel Başkan Meral Akşener'den geldi.

11 Ocak 2018 - 09:11

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kırıkkale’de partisinin il binasının açılışının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Akşener, parti olarak sürekli anket yaptırdıklarını söyleyerek, şöyle konuştu:

Anketler insana bir yol gösteriyor, yani nereye ulaşmanız lazım nerede eksiğiniz var, hangi seçmen kitlesine ne söylemeniz lazım. Hem oran hem de benim en son önümde bulunan anket de biz yüzde 20.5 civarındayız. Yaptırdığımız adres belli ücretini ödüyoruz. Bu sistem içerisinde şimdi ama ilginç bir şey var. Partimiz kurulmadan evvel yüzde 19.5 görünüyordu. Normalde partiler kurulduktan sonra düşerler, Ak Parti’nin kurulmasında da öyle olmuştu. Çünkü teşkilatlarda siz atarsınız öbürü küser bir silkelenme olur. Fakat bizde tersi oldu, bir puan artmış.

Öte yandan Habertürk yazarı Fatih Altaylı, dünkü köşesinde Konsensus Araştırma Şirketi’nin anket sonuçlarını yayınlamış, İYİ Parti'nin oy oranının yüzde 2,7 olduğunu duyurmuştu.

Kaynak: Www.haber.sol.org.tr
Bu haber 1067 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını...
Başkan Tugay sözünü tuttu ekmek 5 TL’ye düştü
Başkan Tugay sözünü tuttu ekmek 5 TL’ye düştü

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()