Akşener: Bakanlıklar konusunu Millet İttifakı olarak konuşmadık

İYİP Genel Başkanı Akşener Özdağ ile Kılıçdaroğlu'nun protokolünün Millet İttifakı metinlerine ters düşmediğini belirterek 'hayırlı olsun' dedi.

24 Mayıs 2023 - 15:34

İYİP Genel Başkanı Meral Akşener, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun imzaladığı protokole ilişkin açıklama yaptı.

Protokolün Özdağ ile Kılıçdaroğlu arasında imzalandığını belirten Akşener "Millet İttifakı protokollerine ters düşen bir durum yok. Hayırlı olsun" dedi.

Akşener, Özdağ'a bazı bakanlıkların verildiğine ilişkin iddialar hakkındaki soruya ise "Bakanlıklar konusunu Millet İttifakı olarak konuşmadık" diye yanıt verdi.

Bu haber 131 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()