'AKP’NİN UYDURDUĞU SANAL GÜNDEMİN PEŞİNDEN KOŞMUYORUZ'

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel düzenlenen ilçe başkanları toplantısı ile partisinin ilçe başkanları ile bir araya geldi. Yücel’in önemli mesajlar verdiği toplantıda, ilçe başkanları da yaptıkları çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgiler aktardı.

23 Ocak 2021 - 19:12

Yaşanan Covid-19 salgını sebebiyle online yapılan CHP İzmir ilçe başkanları toplantısı 3 saat kadar sürerken ilçe başkanları yaptıkları çalışmalar ve ilçelerindeki sorunlar hakkında ayrıntılı sunumlar yaptı. İlçe başkanların sunumlarının ardından konuşan il başkanı Deniz Yücel önemli mesajlar verdi.

Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan CHP İzmir il başkanı Yücel, toplantının son derece faydalı olduğunu, toplantı sonrasında CHP İlçe örgütlerinin ne kadar aktif bir şekilde çalıştığının ve halkın yanında olduğunun bir kez daha ortaya çıktığını ifade ederek, şunları söyledi;

AKP’NİN UYDURDUĞU SANAL GÜNDEMİN PEŞİNDEN KOŞMUYORUZ

İlçe başkanlarımızla mevcut salgın koşullarını göz önüne alarak online bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda ilçe başkanlarımız yaptıkları örgüt çalışmaları hakkında ayrıntılı sunumlar yaptılar. İktidara koşar adımlarla ilerleyen partimizin il ve ilçe örgütlerinin de bu tempoya ayak uydurmaması düşünülemez elbette. Toplantı sonrasında ortaya çıktı ki ilçe başkanlarımız örgütleriyle birlikte halkın arasında ve Türkiye’nin gerçek gündemiyle ilgili çalışmaların içinde. CHP İzmir örgütü olarak artık bitik durumda olan AKP iktidarının uydurduğu sanal gündemlerin peşinden koşmuyoruz. Yine, bu sonu gelmiş iktidarın ve saray rejiminin yarattığı yoksulluk, açlık, işsizlik ve adaletsizlikten yılmış durumda olan halkımızın sorunlarına çözüm bulmak, sıkıntılarını azaltmak için çalışıyoruz. İlçe başkanlarımızın yaptığı çalışmalar halkımızın bu krizde biraz olsun ayakta kalabilmesini sağlarken, geleceğe dair umutlarını da kaybetmemelerini sağlıyor. Halkımız gerçekten çok zor durumda. Pazarda, markette artan gıda fiyatlarına ve işsizliğe insanlarımızın dayanacak gücü kalmadı. İnsanlar bu pandemi döneminde kendi birikimlerini tüketti, borçlandı ve artık ne yapacaklarını bilmiyorlar. Sarayın içi boş nutukları, yardımlarla ilgili söylenen yalanlar ve halkın çaresizlikle baş başa bırakılmasına, CHP olarak göz yummadık. Yerel yönetimlerimizle ve örgütlerimizle AKP’nin tam tersine halkımızın yanında, vatandaşlarımızın sorunlarının azaltılması için canla başla çalıştık. Halkımız da kimin kendi sarayını ve bitmiş olan iktidarını düşündüğünü, kimin halkın yanında, milletin sağlığını ve geleceğini düşündüğünü gördü. İşte bu farkındalık için, ilçe örgütlerimiz çok çalıştı çok çabaladı. Bu vesileyle tüm ilçe başkanlarımıza ve örgütlerine özellikle teşekkür ediyorum.

ENGELLENİYORUZ, HAKARETE UĞRUYORUZ AMA DURMUYORUZ

İlçe başkanlarının sunumlarında ilettikleri çalışmalara ve sorunlara da değine CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel, çalışmalarımızı belli bir seviyenin üzerine çıkarttık ama bunu yeterli göremeyiz. Vatandaş bizden geçici değil kalıcı çözüm istiyor. Bu bağlamda yerel yönetimlerimiz aktif rol alıyor ama zaten kısıtlanan imkanlarıyla her sorunu çözmelerini bekleyemeyiz. Kalıcı çözümler bulmak için tek yol var, iktidar olmak. Ancak iktidara giden yolda da kendi kendimizle uğraşmamalı, birbirimizin enerjisini tüketmemeliyiz. Türkiye için bu kadar büyük bir kurtuluş mücadelesi başlatmış ve yoğun çalışmalar içinde olan bir örgütte zaman zaman görüş ayrılıkları olması çok normal. Zaten fikir çeşitliliği bizin zenginliğimiz. Ama bu konuları tartışmaya, ayrışmaya dönüştürmek en büyük hatamız olur. Örgüt olarak gayet güzel bir uyum içinde çalışıyoruz. Belediye örgüt uyumumuz da iyi durumda. Yerel yönetimlerimize sahip çıkmak, onlara çalışmalarında destek olmak, ulaşamadıkları insanlarımız varsa yol göstermek ilçe örgütlerimizin görevi. İlçe başkanlarımız da bu görevi gayet güzel bir şekilde yerine getiriyor. İl başkanlığı olarak ilçelerimizin çalışmalarını yakından takip ediyor, desteğe ihtiyaç duydukları yerde yanlarında oluyoruz. Tüm İzmir’in şunu bilmesini isterim ki, sadece onlar için çalışan, İzmir’deki tüm vatandaşların rahatını ve sağlığını düşünen bir CHP var. AKP tarafından engelleniyoruz, hakarete uğruyoruz, iftiraya maruz kalıyoruz ama durmuyor çalışıyoruz ve onların bu algı oyunlarına gelmiyoruz. Biz çalıştıkça, Saray rejiminin defoları ve yalanları ortaya çıkıyor. Biz bildiğimiz yolda, İzmirlilerin yanında çalışmaya devam edeceğiz. İlk seçimlerde AKP iktidarından bu ülkeyi kurtaracağız. Bu iktidardan kurtulmak, yoksulluktan, açlıktan, işsizlikten ve adaletsizlikten kurtulmak demektir. CHP kurtuluşun partisidir! Görüyoruz ki halkımızda bu yolda yanımızdadır.

YÜCEL’DEN Z KUŞAĞI VURGUSU

İlçe başkanları toplantısında ilçe başkanlarının yaptıkları çalışmalarda özellikle gençlere yönelik çalışmalara önem vermelerini isteyen Yücel “Özellikle Z kuşağı ile birlikte siyaset yapma alışkanlıkları ve gençlerin beklentileri farklılaşmış durumda. Onların beklentilerine ve çağın gerekliliğine göre çalışmalar yapmak çok önemli. Bu bağlamda sosyal medya ağlarının etkin kullanımını çok önemsiyorum. Bu konu hakkında eksiklik yaşayan veya desteğe ihtiyaç duyan ilçelerimize gerekli desteği verebiliriz. Gençler mektupla ulaşmakta bir seçenek tabi ama gençlerle birebir temasta bulunmak ve onların ilgisini çekecek etkinlikler düzenlemekte çok etkiiolacaktır. Hepinizden bu konu da özel çalışmalar yapmanızı bekliyorum” dedi.

Bu haber 585 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()