AKP'nin kuruluş yıldönümü programı belli oldu: Erdoğan'dan mektup dağıtacaklar

AKP'nin kuruluşunun 21. yıldönümünde Erdoğan'ın kaleme aldığı mektubun dağıtımı için ülke genelinde 'AK noktalar' açılacağı açıklandı.

12 Ağustos 2022 - 13:58

AKP'nin 21. kuruluş yıldönümü programı belli oldu.

15 Ağustos'ta ATO Congresium'da "Bir olduk, 21 olduk" başlığıyla düzenlenecek programda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bir konuşma yapacak. Programda Erdoğan'ın yanısıra AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın da konuşması öngörülüyor.

Öte yandan aynı gün Erdoğan'ın 81 il başkanı ile Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda bir araya gelmesi bekleniyor. 

Ayrıca Erdoğan'ın AKP'nin kuruluş yıldönümü için kaleme aldığı bir mektubun ülke genelinde kurulacak "AK noktalarda" dağıtılacağı açıklandı.

Bu haber 341 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()