AKP'li Yavuz'dan HÜDA PAR açıklaması: Bir listede hızlıca anlaştık

AKP Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, seçimlerde HÜDA PAR'a listelerinden yer vereceğini belirterek, 'Bazı illerde net kazanabilecekleri yerlerden olmak üzere bir listede hızlıca anlaştık' dedi

27 Mart 2023 - 14:13

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CNN Türk ekranlarında yaklaşan seçime dair Dicle Canova'nın sorularını yanıtlıyor.

Yavuz'un açıklamalarında öne çıkan başlıklar şöyle:

"Zamanı belli değil ama Cumhurbaşkanı Yeniden Refah Partisi'ni ziyaret edecek. Yeniden Refah Partisi biz logomuzla seçime girmek istiyoruz dedi. Biz de 'bu iş böyle olmasa daha iyi olmaz mı' dedik. Hayır dediler. Biz de 'hay hay' dedik. Belki bir parça daha hibrit modele gidilebilir, gidilmez. Muhtemel bunları konuşacağız. İşin ana temel noktalarında anlaştık ve ittifak kuruldu. Bundan sonra üstüne bir şey koyamasak bile belli bir noktadayız.

Bizde 4 partide kendi logosuyla seçime girecek. Müzakerede bir noktaya geldik ve bunları konuşmadık. Ama bundan sonra bunları konuşmayacağız diyemem. Vakit geçtikçe bazı şeyler anlaşılacak.

Biz HÜDA PAR'la çok rahat oturduk ve kalktık. Ne yapacağımıza çok hızla karar verdik. Bizim listemizden yer vereceğiz. Karşılıklı uzlaşı içinde, bazı illerde net kazanabilecekleri yerlerden olmak üzere bir listede hızlıca anlaştık."

Bu haber 216 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()