AKP’li Sofuoğlu 3 yaşındaki çocuğuna Ferrari kullandırıp görüntüleri paylaştı

Eski motosiklet yarışçısı AKP milletvekili Kenan Sofuoğlu, 3 yaşındaki oğlunun evlerinin bahçesinde Ferrari kullandığı anları sosyal medyada paylaştı.

31 Ocak 2023 - 11:14

Eski motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, 3 yaşındaki oğlunun motosiklet ve küçük araçlara bindiği görüntüleri bir süredir sosyal medya hesabından paylaşıyor.

AKP Sakarya Milletvekili Sofuoğlu'nun oğlu adına açtığı Instagram hesabından, otomobil kullandığı bir video da yayınlandı.

Odatv'de yer alan habere göre videoda 3 yaşındaki çocuğun evlerinin bahçesinde Ferrari kullandığı görülüyor.

Sofuoğlu daha öncesinde TBMM'ye Lamborghini marka lüks aracıyla gitmesi, kendisine "Senatör" diye kart bastırması ve Meclis içerisinden yaptığı tepki çeken sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmişti.

Bu haber 493 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()