AKP'li Külünk: 'Randevu alamadık' cümlesi sokakta duyulmamalı

AKP MKYK üyesi Metin Külünk, 'Ekonomik dalgalanmaların dar gelirli vatandaşımızın üzerindeki olumsuz etkisini sohbetlerde ve ziyaretlerde görüyoruz' dedi.

25 Eylül 2022 - 14:55

AKP MKYK üyesi Metin Külünk, hastane randevularına yönelik sorunlara ilişkin olarak, "Randevu alamadık' cümlesi sokakta duyulmamalı" dedi.

"Ekonomik dalgalanmaların dar gelirli vatandaşımızın üzerindeki olumsuz etkisini sohbetlerde ve ziyaretlerde görüyoruz" ifadelerin kullanan Külünk'ün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

"Ekonomik dalgalanmaların dar gelirli vatandaşımızın üzerindeki olumsuz etkisini sohbetlerde ve ziyaretlerde görüyoruz. Vatandaşımız bu olumsuz durumu elbette dile getiriyor getirecek fakat sebepler noktasında sürecin dünyadaki gelişmelerle doğrudan bağlantılı olduğunu görüyor bunu da ifade ediyor.

Hükümetimizin sürecin yönetimindeki pozitif etkisinin bilincinde ve atılacak yeni adımlarla özellikle gelir dağılımında adalet temelli gayretin çok daha güçlü olmasını bekliyor. Dar gelirli vatandaşlarımızın alım gücünde ortaya çıkacak güçlü iyileşmenin özellikle esnafımızın doğrudan olumlu anlamda etkileneceğini görüyoruz.

Ve tabii ki maalesef kontrolsüz şuursuz ve vicdansız kira artışları esnafımızın canını yaktığını görüyoruz. Yani birbirimizi yükseltmek yerine tüketen vahşi kapitalist ruhu gördük. Haklı olarak esnafımız feryat ediyor. Vatandaşımızın sağlık sisteminde ihtiyaç duyduğu randevu süreçlerini hiç bir şikayet olmayacak noktaya taşımamız gerekiyor. Sağlık Bakanlığımızın bu anlamda attığı adımların çok daha güçleneceğine sokak inanıyor ve de bekliyor. “Randevu alamadık” cümlesi sokakta duyulmamalı."

Bu haber 371 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()