'AKP’li bürokratlar gizlice CHP’ye geliyor, isimlerini verirsek yazık olur'

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, 'Bize yolsuzluk dosyası getiren arkadaşlar var.

19 Kasım 2021 - 17:15

Kanal 42’de yayınlanan Sümen Altı programının konuğu olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özkan, canlı yayında tanıdık bürokratların isimlerinin duyurulmaması koşuluyla CHP’ye geldiğini, bu isimlerin tanındığını, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bürokratlara çağrısından sonra bu bürokratların hukuksuz işlere imza atmadığını söyledi.

Özkan'ın konuşmasının ilgili bölümü şöyle:

“Bize yolsuzluk dosyası getiren arkadaşlar var. Gelip bizden yardım isteyen arkadaş var. Hepsinin söylediği ortak şey, 'Aman bizim size geldiğimizi duymasınlar.' Gelen yolsuzluk dosyası çok. Çok önemli mevkilerdeki insanlar genel başkanımızın çağrısından sonra imza atmadılar, atmıyorlar. Şimdi burada söylerim de yazık olur zavallılara. Genel Başkanımızın çağrısından sonra ‘Ben bunu imzalamadım. Çünkü sahtekarlık var, namussuzluk var. Ben Çevre Bakanlığı’ndayım. Çünkü para var, yolsuzluk var, rüşvet var. Bana getirdiler ben imzalamadım. O yüzden beni şimdi müşavir olarak atıyorlar, benim yerime şu kişi imzalayacak’ diyenler var. Bunların hepsi bizde. Biz, bu insanları tanıyoruz”

Bu haber 283 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()