AKP Kurucu Üyesi Baran: Erdoğan ikinci Atatürk’tür

AKP'nin Kurucu Üyesi ve Abdullah Gül'ün eski avukatı Latif Cem Baran, Erdoğan için 'İkinci Atatürk’tür' dedi.

29 Mayıs 2021 - 17:53

AKP'nin Kurucu Üyesi olan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eski Avukatı Latif Cem Baran, katıldığı bir televizyon programında ilginç ifadeler kullandı.

Kanal 42'de yayınlanan programda konuşan Baran, "Ülkemi koruyacak lider, şu anki lider Recep Tayyip Erdoğan. Bakın benim hiçbir vazifem yok, hiçbir görev falan almış değilim, birey olarak söylüyorum bunu. Onun dışında hiçbir siyasal tipi Türkiye’yi yönetecek kabiliyet, kalibrede görmüyorum. Cumhurbaşkanının liderliği, Türkiye’yi yeniden büyütüp, yeniden kurmuş. Teşbihte hata olmasın Cumhurbaşkanı ikinci Atatürk’tür" dedi.

Uzun süre Gül'ün avukatlığını yapan Baran, Gül'ün desteklediği Ali Babacan'ın Boğaziçi eylemleri sırasında öğrencilere destek açıklaması yapması sonrası tepki açıklaması yapmış, "Siyasi süreçler ve yaşadıklarımız bir ‘duruş’ sergilemeyi gerektiriyor. Temel değerlerimle örtüşmeyen farklılıklar sebebiyle, Abdullah Gül ile siyasal ilişkimi ve de kâğıt üzerindeki hukuki vekalet ilişkisini, istifa ile sonlandırdım" demişti.

Bu haber 501 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()