Akıl Sağlığı Raporu Almalılar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, Diyanet İşleri Uzmanı Mustafa Soykök’ün sosyal medya ile ilgili yazdığı makaleye tepki gösterdi. CHP İzmir Milletvekili Sertel, “Diyanet İşleri’nde bu tür akıl almaz açıklama yapanların tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum” dedi.

22 Aralık 2018 - 15:43

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın gençlere ‘ücretsiz’ dağıttığı “Peygamber ve Gençlik” kitabında yer alan “Kameralar bir ömür boyu kayıtta kalacak, en başarılı ‘YouTuber’lar hesap günü tespit edilecektir”, “İzni olmadığı halde bir başkasına ait herhangi bir fotoğraf ya da bilgiyi sosyal medya hesaplarında paylaşmak, bu şekildeki paylaşımları beğenmek ve retweet etmek kul hakkı ihlalidir” şeklindeki ifadeleri eleştiren Atila Sertel, şunları söyledi:

“Bu tiplerin tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Tavsiyem Psikiyatrist’e görünsünler ve ‘sağlıklıdır’ raporu alsınlar. Gerek televizyonlarda gerekse Diyanet’in devlet bütçesinden karşılanan yayınlarda yüce dinimizle ilgisi olmayan, aslı astarı olmayan konuları dile getirenleri bu ülkeye yönetenlere havale ediyorum. Ayrıca Atatürk düşmanı, Kurtuluş Savaşı karşıtı, ‘Yunan galip gelseydi’ diyen bir kişinin başkanlık nezdinde ziyaret edildiği bir kurumun içinde böylesine zavallı tiplerin olmasını da normal karşılıyorum. Bu tipler ve böylesine akıl almaz açıklamalar yüzünden gençlerimizi kutsal dinimizden soğutacaklar. Bundan da endişe duyuyorum.”

Bu haber 1152 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()