Akar Tekstil’den Anlamlı Bağış

Türkiye'nin ihtiyacı olan kanın tamamını karşılamak üzere ülke genelinde kapsamlı bir çalışma gerçekleştiren Türk Kızılayı, önemli ve anlamlı destek bir kez daha Akar Tekstil çalışanlarından geldi.‘Kan ver hediyen hayat olsun’ sloganı ile düzenlenen kampanyaya Akar Tekstil çalışanları tarafından rekor katılım sağlandı.

29 Nisan 2019 - 10:40

İzmir Atatürk Organize Sanayi bölgesinin önemli tekstil İhracatçı firmalarından Akar Tekstil’den Türk Kızılay’ına anlamlı bağış gerçekleşti. Akar Tekstil toplumun her türlü sorununa çözüm bulma amacıyla birçok farklı sivil toplum kuruluşu ile çeşitli işbirlikleri gerçekleştirmektedir.

Belirli aralıklar ile Türk Kızılayı ile birlikte düzenlenen kan bağışı kampanyalarında çok sayıda kan bağışı sağlanmaktadır. Nisan ayında gerçekleşen kan bağışı kampanyasında toplamda 73 ünite kan bağışı sağlanmıştır. Toplanan kanlarda aynı zamanda ilik ihtiyacı olan hastalar içinde kontrol yapıldığı için bu kampanyalar sayesinde sadece kan ihtiyacı olan kişilere değil ilik nakli bekleyen hastalara da umut oluyor.

Akar Tekstil yönetimi konu ile ilgili; Akar Tekstil olarak Kızılay’ın kan bağışı çalışmasına destek vermekten mutluluk duyduklarını belirtirken; Her yıl Akar Tekstil olarak düzenli aralıklarla Türkiye'nin kan ihtiyacını sağlayan, Kızılay ile ortak hareket ederek kan bağış kampanyaları düzenlediklerini; Bir önceki kampanyada çalışanlarımızdan Ramazan Baran’ın  kemik iliği milyonda bir uyumla bir hastaya uyum sağladığı için guru duyduklarını bu nedenle Akar Tekstil çalışanlarının gönüllü bağışlarının çok kıymetli olduğunu, ayrıca şirket içi kan bilgi bankası kurarak çalışanların ve yakınlarının kan ihtiyaçlarına yardımcı olmaya çalıştıklarını; bu sayede her anlamda çok verimli bir çalışmaya imza attıklarını düşündüklerini;bundan sonrası için bu çalışmalarının sürmeye devam edeceğini paylaştı.

 

 

Bu haber 1441 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()