Akademisyenlerle "Askeri" Karşılamaya Tepkiler Sürüyor

Ege Üniversitesi Rektörü ve AKP eski milletvekili Prof. Dr. Necdet Budak İzmir’e gelen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için 382 akademisyen ve idari personeliyle Adnan Menderes Havalimanı’na gitmesine tepkiler dinmiyor.

02 Mayıs 2018 - 11:04

"Sayın cumhurbaşkanımız şehrimize hoş geldiniz" yazılı pankart ile askeri karşılama merasimlerini aratmayan görüntülerin akademik duruşa aykırı olduğunu belirten tepkiler gelmeye devam ederken CHP'den seçilip AKP'de milletvekilliği maratonunu sonlandıran Prof.Dr.Necdet Budak' ın siyasetle bağlarını güçlendirmeye çalışması ise önümüzdeki dönemler için adaylık sinyali olarak yorumlandı. 

 

Rektör Budak' ın karşılama merasimini sosyal medya hesabından “Ege Üniversitesi Ailesini temsilen 382 kişilik akademik ve idari kadromuz ile Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı karşıladık. Kentimize hoşgeldiniz Sn. Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan onur verdiniz” sözleri ile paylaşması da "pes" dedirtti.

Bu haber 2161 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 2 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()