AK Parti'nin, CHP Taktiği

03 Aralık 2018 - 15:48

RS FM'de yayınlanan Yavuz Oğhan'dan Bidebunudinle programına konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, iktidarın CHP'yi HDP ile iş birliğine ittiğini söyledi. 

Şu ana kadar HDP'yle yapılmış bir görüşmelerinin olmadığını ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı, "İktidar kendi yayın organları üzerinden 24 Haziran'dan beri CHP'yi HDP ile işbirliği yapmaya ısrarla iten bir dil kullanıyor. AK Parti istiyor diye birisiyle ittifak yapmayız, AK Parti istemiyor diye de ittifaktan kaçınmayız" diye konuştu.

'LİSTELERİN SIZMASI RAHATSIZLIĞI GÖSTERİYOR'

Salıcı, AK Parti'nin adaylarını erken açıklamasını da değerlendirdi. "Daha önceden AK Parti'nin açıklanmamış yerlerle ilgili listeleri basına sızmazdı. Bugün listeler sızıyor. Bu listeleri AK Partililer sızdırıyor" diyen Salıcı'ya göre, listelerin sızmasının nedeni, iktidar partisi içinde de rahatsızlık olması.

Bu haber 1204 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()