AK Parti İzmir’de “Siyaset Akademisi Kadın” yarın başlıyor

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek, ‘Siyasal İletişim ve Yeni Medya’, ‘Aile içi İletişim’ ve ‘Etkili İletişim’ başlıklarında 3 hafta sürecek ‘Siyaset Akademisi Kadın’ yarın başlıyor.

09 Aralık 2022 - 15:33

Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşecek olan ‘Siyaset Akademisi Kadın’ programı başlıyor. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, akademiye katılım talebinin yoğun olduğunu vurgulayarak, ‘’Hem teşkilatımızdan hem de vatandaşlarımızdan gerçekleştireceğimiz ‘Siyaset Akademisi Kadın’ programını başvuruda büyük talep vardı. Her dönem olduğu gibi bu dönemde birbirinden kaliteli eğitimcilerle, dopdolu bir akademi geçecek. Yarın başlayacak program, İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’nin açılış konuşmaları ile başlayacak. Bu yıl Strateji ve Güvenlik Uzmanı Yusuf Alabarda ‘Siyasal İletişim ve Yeni Medya’, Aile Danışmanı ve Öğretim Görevlisi Serhat Yabancı ‘Aile içi İletişim’ ve Yönetim Danışmanı ve Eğitimci Hakan Turgut'un ‘Etkili İletişim’ konularında ders verecek. 3 hafta sürecek ve Cumartesi günleri İl Başkanlığımızda yapacağımız dersler sonrası, sınav yapılacak ve bu sınavı başarı ile geçen katılımcılara sertifika verilecek. Yirminci dönemini gerçekleştireceğimiz Siyaset Akademisi programımızla, parti üyeliği gözetmeksizin, yetkinliklerini yükselten, siyasal okuryazarlığını ve kadınların siyasi katılımını arttırmayı hedefleyen bir eğitim faaliyeti olacak.’’ ifadelerini kullandı.

Bu haber 149 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()