AK Parti'den 3 isim istifa etti

AKP Karaman Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç, AKP Karaman İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Koca ve AKP Karaman İl Yönetim Kurulu üyesi M. Fatih Sevim görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.

23 Ocak 2021 - 10:06

2010’DAN BERİ AKP’DE SİYASET YAPIYORDU

3 isim de istifalarını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Geçtiğimiz Eylül ayında AKP Karaman Merkez İlçe Teşkilatının olaylı geçen 7'nci Olağan Kongresi'nde yeniden başkan seçilen AKP Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç istifasına ilişkin, “AK Parti Genel Merkezimizin tensipleriyle Ekim 2019 tarihinden bugüne kadar büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm Karaman AK Parti Merkez ilçe başkanlığı görevinden bugün itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım” ifadelerine yer verdi.

2010 yılından beri AKP'de aktif siyaset yapan AKP Karaman İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Koca ise istifasına ilişkin “2010 yılında, aktif siyaset hayatıma başlamış olduğum, bu kutlu davanın bir eri olmaktan her zaman onur ve gurur duydum. Bugün itibariyle görevini yürüttüğüm Ak Parti Karaman İl Başkan Yardımcılığı ve İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ediyorum” dedi.

AKP Karaman İl Yönetim Kurulu Üyesi M.Fatih Sevim ise istifasını “Gördüğüm lüzum üzerine yürütmekte olduğum Karaman Ak Parti İl yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Başta İl Baskanim Abidin Çağlayana ve mesai arkadaşlarıma desteklerinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunarım” açıklamasıyla duyurdu.

Bu haber 691 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()