AK Parti Bornova'da şok istifa

Seçim süreci devam ederken AK Parti Bornova Teşkilatı’nda şok bir istifa yaşandı.

29 Mart 2023 - 10:59 - Güncelleme: 29 Mart 2023 - 11:08

AK Parti Bornova Kadın Kolları Başkanlığı görevini 5 yıldır yürüten ve AK Parti İzmir’de en tecrübeli ilçe başkanı olarak nitelendirilen Hatice Yıldırım görevinden istifa etti. Aynı zamanda Bornova Belediye Meclis Üyesi de olan Hatice Yıldırım’ın yeni atanan İlçe Başkanı Koray Toprakçı ile çalışmak istemediği ileri sürüldü.

Dedikodular Yordu
GERÇK HABERCİ’nin ulaştığı Yıldırım, görev süresinde üzücü insanlar ve olaylarla muhatap kaldıklarını belirterek, “İnsanların ailesini muhatap etmeyeceği kişilerle çalışmak zorunda kaldık. Bir dönem içinde 3 defa yanlış atama yapılıyorsa ve ilk söylem görevden almalar üzerine kuruluyorsa burada sıkıntı var demektir. Görevden alınacak dedikoduları yordu. Kimseye kırgınlığım yok ama çok yorulduk” dedi.
Cumhurbaşkanımızın bir sözü bize yetiyor
Görevden ayrılmasına rağmen seçim dönemi için çalışmalarını sürdüreceğini de ifade eden Yıldırım, “5 yıl içinde ev ev çalışıp partimizi en iyi şekilde anlattık. Bu süreçte Karınca Modeli ismini verdiğimiz çalışmayı en iyi şekilde hayata geçirdik. Görevi bıraksam da hem meclis üyesi olarak hem de partimin bir üyesi olarak planladığımız iftar ziyaretleri ve depremzedelerle ilgili çalışmalara devam edeceğim. Emeğimiz hep geri atılsa da Cumhurbaşkanımızın bir sözü bize yetiyordu. Bu çerçeve de çalışıyorduk. Aynı yolda durmadan çalışacağız” diye konuştu.

Bu haber 288 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()