AK Parti Adayını Geri Çekti

Son ana kadar her iki partinin kendi adayıyla seçime gireceği belirtilen Kars’ta, AK Parti ve MHP ile yapılan ittifak görüşmeleri sonrasında AKP Kars adayı Ensar Erdoğdu’yu geri çekildi.

19 Şubat 2019 - 15:35 - Güncelleme: 20 Şubat 2019 - 01:15

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, MHP Adayı Çetin Nazik ile birlikte yaptığı açıklamada AK Parti’nin adayı Ensar Erdoğdu’yu geri çektiğini söyledi.

SÖĞÜT'TE MHP'YE BIRAKILDI

İttifak kapsamında Söğüt de MHP ye bırakıldı. Bilecik’in Söğüt ilçesinde AK Parti adayını MHP lehine geri çekti. Söğüt’te 2014 yerel seçimlerinde de MHP kazanmış ancak daha sonra Belediye Başkanı Halil Aydoğdu İYİ Parti'ye katılmıştı.

BOLU

Bolu’da ise MHP, AK Parti lehine adayını geri çekti.

Zonguldak ile ilgili görüşmeler de iki parti arasında sürüyor.

Bu haber 3749 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()