Ahmet Türk’ten CHP’ye Mesaj

HDP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Türk "yerel seçimlerde HDP, CHP'ye destek verecek mi sorusunun yanıtını" verdi.

16 Ocak 2019 - 15:03

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim yaklaşırken Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Türk, HDP ve CHP’nin seçimdeki tavrıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ahmet Türk, T24’ten Şirin Payzın’a konuştu.

CHP ve İYİ Parti’nin yerel seçim için kurduğu ittifaka yönelik olarak, “Biz CHP’ye katkı sunmak istiyoruz ama kendileri bu katkıyı reddediyor” diyen Türk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da bir çağrıda bulundu; ”İyi Parti’yle nasıl görüşüyorsa partimin genel başkanlarıyla da bir araya gelsin isterim”.

31 Mart seçimlerinde Türkiye’nin büyük kentlerinde sonucu değiştirebilecek güce sahip olduklarını vurgulayan Türk, “Biz aslında demokratik bir gelecek için mücadele ediyoruz. Türkiye’de demokrasinin kalıcı hale gelmesi için her türlü özveriye hazır olduğumuzu da ifade ediyoruz. Burada özellikle Kürt bölgesinde Kürdistan’da CHP’nin bizler açısında çok fazla etkisi olmayacağını da biliyoruz ama büyük şehirlerde  bizim onlara  katkımız olabilir. Adana, İstanbul, Mersin, İzmir gibi yerlerde sonucu değiştirebilecek bir rol oynayabiliriz.” diye konuştu.

Kaynak: birgün.net
Bu haber 1575 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()