Ahmet Akçelik Serdal Adalı’nın Listesinde!

3 Ekim’de İzmir’de Kongre Üyeleri ile biraraya gelen Adalı, İzmir Beşiktaşlılar Derneği’nde Mali ve Hukuki işlerden sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Akçelik’i listesine aldığını “Hayırlı olsun” sözleri ile bildirdi.

15 Ekim 2019 - 12:10

Serdal Adalı, Ahmet Nur Çebi, Hürser Tekinoktay ve İsmail Ünal’ın kıyasıya yarıştığı seçim sürecinde, Akçelik hamlesi ile Adalı Ege Bölgesinde ciddi bir avantaj sağladığı kulislerde konuşuluyor.

Ahmet Akçelik Kimdir?

Ahmet Akçelik Lise öğrenimini memleketi Rize Fındıklı'da tamamladıktan sonra Yüksek Öğrenim eğitimini doğum yeri olan Ankara’da gördü.
Havuz Ekipmanları ve Kimyasalları kategorisinde ülkemizde 1750 satış noktasına ve aynı zamanda uluslararası büyük başarılara sahip Superpool markasını yaratan Akçelik, markası ile 2 yıl Vodafone Park reklam sponsorluğunu üstlendi.
Beşiktaşlılar buluşma adresi No:1903 markasını İzmir’e taşıyan Akçelik, İzmir Beşiktaşlılar Derneğinde Mali/Hukuki ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır.
Evli, 2 çocuk babası olan Akçelik, yeni dönemde tüm bilgi, deneyim ve projelerini aktarmak için Beşiktaş Başkan Adayı Sayın Serdal ADALI’nın yönetim kurulu listesinde yer almaktadır.

 

Bu haber 1699 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()