AFSAD 2. Uluslararası Kısa Film Festivali

Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği'nin düzenlediği "2. Uluslararası Kısa Film Festivali" 14-16 Aralık tarihlerinde yapılacağı açıklandı.

22 Kasım 2018 - 11:15

Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneğince (AFSAD) bu yıl ikincisi düzenlenen "Uluslararası Kısa Film Festivali" 14-16 Aralık tarihlerinde Ankaralı sinemaseverlerle buluşacak.

Yarışma, panel, atölye çalışmaları ve yabancı film gösterimlerine de yer verilecek festival, Türk İngiliz Kültür Derneği ile Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde yapılacak film gösterimleriyle Ankaralı izleyiciyle buluşacak.

Katılımlar için son başvuru tarihi 25 Kasım olarak belirlenen ve kısa film yarışmasının yanı sıra kısa film sineması üzerine atölyeler, söyleşiler ve etkinliklerin de gerçekleştirileceği festivalde, bu sene Çin sinemasından seçkiler de yer alacak.

Kurmaca, deneysel, canlandırma ve belgesel olmak üzere 4 kategoriden oluşan yarışmanın sonucunda jüri tarafından seçilen filmler, 14, 15 ve 16 Aralık'ta Türk İngiliz Kültür Derneği ile Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde gösterilecek.

Kaynak: www.cnnturk.com
Bu haber 1337 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()