Adil Kırgöz Seçim Startını Verdi

CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Adil Kırgöz, adaylığının açıklanmasının ardından kolları sıvadı. Seçim startını CHP Dikili İlçe Başkanlığı ziyaretiyle veren Kırgöz, ardından Dikili İYİ Parti teşkilatını ziyaret etti.

31 Ocak 2019 - 14:08

“Ailesiyle geldi”

 

Ailesiyle birlikte partisinin ilçe başkanlığını ziyaret eden CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Adil Kırgöz’ü CHP Dikili ilçe Başkanı Hasan Altıparmak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülten Kuzucuoğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gamze Algırve çok sayıda partili karşıladı. Yoğun bir kalabalığın içerisinde alkışlarla karşılanan Adil Kırgöz, ailem dediği örgütüne seslenerek seçim sürecini dile getirdi. 31 Mart sonrası İzmir ve Türkiye'ye örnek olacağının altını çizen CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Adil Kırgöz, adil, adaletli, şeffaf ve hesap verebilen bir yönetimin anlayışı beslediğini açıkladı. 

 

“Türkiye'ye örnek olacağız”

 

Kırgöz konuşmasında “Yaklaşık 5 ay önce başlayan aday adaylığı sürecinde ben dahil 11 arkadaşımız Dikili'yi yönetme noktasında yola çıktık. İlçe başkanımızın da bahsettiği gibi partimize ve ilçemize yakışır bir şekilde centilmence mücadele eden diğer yol arkadaşlarıma gönülden şükranlarımı sunuyorum. İlçemize yakışır bir yarış oldu. Bundan sonraki süreçte diğer aday arkadaşlarımızın bilgisinden, tecrübesinden faydalanarak, projelerini de inceleyerek ilçemize nasıl katkı koyabiliriz hepsini değerlendireceğiz. 11 adayımızın hepsinin ilçemiz için ayrı ayrı bir değer olduğunun bilinci ve idrakı içindeyim. Seçim startımızı verdik. İlk ziyaretimize örgütümüzden başladık. Çünkü benim için aslolan parti örgütüdür. Siyasete girdiğimden beri örgütün bir adım gerisinde durdum. Nasip olur belediye başkanı da olursam her zaman örgütümün bir adım gerisinde durmayı bileceğim. 31 Marttan sonra da göreceksiniz ki Türkiye'ye İzmir’e örnek olacağız. İlçe örgütüyle çalışma noktasında da örnek olacağımıza inanıyorum. Birlik ve beraberlik içinde hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayan, şeffaf, hesap verebilir, adil ve adaletli bir şekilde kendimizi meydanlarda anlatacağız. Dikili tarihinde en yüksek oyla partimizin bayrağını göklere dikeceğiz” diye konuştu. 

 

“Hedef belirledi”

 

Ziyaretin ev sahipliğini yapan CHP Dikili İlçe Başkanı Hasan Altıparmak da adayları Adil Kırgöz ile 15 belediye meclis üyeliğin tamamını almayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Altıparmak, “ Bir miladın açılış konuşmasını gerçekleştirmek vazifesi ilçe başkanı olarak bana nasip oldu. Seçim startımızı partimizde, evimizde başlatıyoruz. Bunun gurur ve heyecanını yaşıyorum. Zorlu bir aday adaylığı sürecinin sonunda MYK ve PM’nin ortaya koyduğu irade ile içimizden biri Dikili Belediyesi Meclis Üyemiz Adil Kırgöz, belediye başkan adayı olarak gösterilmiştir. Kendisini bu başarısından dolayı kutluyorum. Her konuşmamda örgütümün bir hedefinden bahsettim sizlere ve yine aynı hedefimi tekrarlıyorum . Biz bu yerel seçimlerde ilçemizde  bulunan 15 belediye meclis üyeliğinin tamamını adayımız Adil Kırgöz’ün örgütümüz ile uyumlu çalışmasıyla alacağız” dedi.

 

“İkinci Durak İYİ Parti”

 

CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Adil Kırgöz’ün bir diğer durağı da Millet İttifakı olarak aynı yolu yürüdükleri İYİ Parti İlçe Başkanlığı oldu. Başkan Adayı Kırgöz’ü İYİ Parti İlçe Başkanı Altan Aktuğ, İlçe Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Saliha Gökay ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alican Kalaycıoğlu karşıladı. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette İYİ Parti İlçe Başkanı Altan Aktuğ, Adil Kırgöz’e ittifak adayımız hoş geldin diyerek, “CHP’li kardeşlerime sesleniyorum. Adil Kırgöz ittifakın adayıdır. Sizden ricam bu söylemi kullanmanızdır. CHP’nin gösterdiği her aday ittifakın adayıdır çünkü biz öyle çıktık yola. Sonuna kadar yanındayız, sonuna kadar destek vereceğiz” dedi. Kırgöz de, Millet İttifakı olarak 31 Mart'ta Dikili'de başarıyı elde edeceklerini ifade etti.

 

 

 

 

Bu haber 1414 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()