Acun Ilıcalı yeni kanal kuruyor: Anlaştığı isimleri açıkladılar

Acun Ilıcalı spor kanalı kuracağını açıkladı, 'Sevdiğim yorumcuların hepsi farklı kanalda, aynı saatlerde çıkıyordu. Ben de hepsini bir kanalda toplayıp spor kanalı kuracağım' dedi.

05 Temmuz 2022 - 11:24

Yakın zamanda İngiltere'den Hull City takımını satın alan televizyon programcısı Acun Ilıcalı, TV8,5 kanalını spor kanalı olarak yeniden kurguluyor.

Sina Koloğlu, TV8,5 kanalının Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın, Fırat Aydınus, Murat Kosova, Şansal Büyüka gibi isimlerle anlaştığını dile getirdi.

Medyaradar'da yer alan habere göre, Ilıcalı, katıldığı bir programda konuyla ilgili olarak, “Sevdiğim yorumcuların hepsi farklı kanalda, aynı saatlerde çıkıyordu. Ben de hepsini bir kanalda toplayıp spor kanalı kuracağım" ifadesini kullandı.

Bu haber 416 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma gireceği gün sona ermiş
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma...
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()