Acun Ilıcalı, Sergen'in talebine olumsuz yanıt verdi

Beşiktaş - Borussia Dortmund mücadelesinin şifresiz kanalda yayınlanmasını talep eden Sergen Yalçın'a Acun Ilıcalı'dan olumsuz yanıt geldi. Beşiktaş taraftarı Acun'un yanıtına tepki gösterdi.

15 Eylül 2021 - 14:40

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Beşiktaş - Borussia Dortmund mücadelesi öncesi basın toplantısında Acun Ilıcalı'ya seslenen Sergen Yalçın, maçın şifresiz yayımlanması konusunda istekte bulunurken, benzer bir talep gün boyunca Beşiktaş taraftarı tarafından da dile getirildi.

Bu çağrının ve taleplerin ardından canlı yayında açıklama yapan Acun, "Exxen macerasına 1 Ocak'ta başladık. Pandemide insanların evde kalması bizim için avantajdı" derken, "Sergen Yalçın, çok sevdiğim, çok başarılı bir dostum. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi gelirini nereden elde ediyor? UEFA, bizim yayın hakkı olarak ödediğimiz paraları kulüplere dağıtıyor. Ben Beşiktaş'ın maçını verirsem, bu kez Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler de istemez mi?" ifadesini kullandı.

Acun Ilıcalı'nın taleplerine olumsuz yanıt vermesi sonrası Beşiktaş taraftarları sosyal medyadan Acun'a tepkilerini dile getirdi. 

TV8 ve Exxen'in sahibi Ilıcalı, kısa süre önce yurt dışından bir futbol kulübü alacağı haberleriyle gündeme gelmişti.

Bu haber 322 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()