ABD seyahat kısıtlamalarını uzattı, Güney Afrika da listede

ABD Başkanı Biden, İngiltere, İrlanda, Brezilya ve 26 AB ülkesinden seyahatlere kısıtlamayı yeniden getirdi. Güney Afrika da listeye eklendi.

26 Ocak 2021 - 01:13

ABD Başkanı Joe Biden, Covid-19 salgını nedeniyle çoğu ABD vatandaşı olmayanlara yönelik Brezilya, İrlanda, İngiltere ve 26 Avrupa ülkesinden seyahatlere kısıtlamaları yeniden getirdi. Biden ayrıca kısıtlama listesine virüsün yeni varyantının görüldüğü Güney Afrika'yı da ekledi.

Biden, önceki Başkan Donald Trump'ın Covid-19 nedeniyle söz konusu ülkelere uygulanan seyahat yasağının, 26 Ocak'tan itibaren geçerli olmak üzere kaldırılması kararını geçersiz kılan bir kararname imzaladı ve önceki listeye Güney Afrika'yı da ekledi. 

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Jen Psaki, "Uluslarası seyahat kısıtlamalarının kaldırılması için şimdi uygun zaman değil" açıklamasını yaptı.

Kısıtlamalar listedeki herhangi bir ülkede son 14 gün içinde bulunmuş olan ABD vatandaşı olmayanların ülkeye girişini yasaklıyor. Yeni karar Salı gününden itibaren yürürlüğe girecek.

Bu haber 417 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()