ABD Hazine Bakanlığı 'El Kaide'nin Türkiye'deki finans ağı'nı yayınladı

ABD'nin hazine bakanlığı Türkiye'den El Kaide'ye finans sağladığını belirttiği 5 kişiye yaptırım getirdiğini duyurdu.

17 Eylül 2021 - 00:45

Bugün ABD Hazine Bakanlığı, Türkiye'de bulunan ve "El Kaide'ye çeşitli finans ve seyahat kolaylaştırma hizmetleri sağladığı"nı belirttiği beş kişiye yaptırım uyguladı.

ABD Hazine Bakanlığı'nın Dış Varlıklar Kontrol Ofisi Direktörü Andrea Gacki, "Bu hedeflenen yaptırımlar, ABD'nin El Kaide'ye mali desteği kesme konusundaki sarsılmaz taahhüdünün altını çiziyor" dedi ve "El Kaide'nin mali destek ağlarını ortaya çıkarmak ve bozmak için Türkiye dahil yabancı ortaklarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz" diye ekledi.

Yaptırım getirilen isimler arasında Mısır doğumlu bir avukat olan Mecdi Salim, Mısır uyruklu Muhammed Nasr el-Din el-Gazlani, Türkiye uyruklu Nurettin Muslihan, Türkiye uyruklu Cebrail Güzel ve Türkiye vatandaşı Soner Gürleyen isimli kişiler bulundu.

Bu haber 358 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()