6. Kurs Merkezi Pınarbaşı’nda

Hobi Kurslarının Sayısı Artıyor

19 Kasım 2017 - 10:52

Vatandaşların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesi ve kaliteli zaman geçirmesi hedefi ile Hobi ve Beceri Edindirme kursları düzenleyen Bornova Belediyesi, kurs merkezlerinin sayısını arttırıyor. Bu güne kadar ilçenin farklı yerlerinde 5 ayrı merkezde düzenlenen kurslar Pınarbaşı’nda da verilmeye başlandı. Yeni açılan Pınarbaşı Kültür Merkezi içinde oluşturulan sınıflarla kurs merkezlerinin sayısı 6’ya çıkarıldı.

Vatandaşların tatil ve boş zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri için açtığı hobi ve beceri edindirme kurslarıyla binlerce kişiye müzikten resime, takı tasarımdan halk oyunlarına pek çok dalda eğitim veren Bornova Belediyesi kurs merkezlerinin sayısını arttırıyor. Bu güne kadar Kazım Dirik Mahallesi’ndeki Kurs Merkezi, Altındağ Atatürk Kültür Merkezi, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi, Naldöken Kültür Merkezi ile Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri olmak üzere 5 ayrı merkezde verilen eğitimler artık 6 merkezde verilmeye başlandı.

Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Pınarbaşı Kültür Merkezi içinde faaliye geçen sınıflarda 7 ayrı dalda 430 kişiye eğitim veriliyor. Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda  hazırlanan sınıflarda Satranç, Resim, Takı Tasarım,Gitar, Bağlama, Keman ve Çocuk Korosu dallarında kurslar düzenleniyor.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, hobi kursları konusunda vatandaşların istekleri doğrultusunda hareket edildiğini belirterek, ”Kurslarımızı gelen taleplere göre yönlendiriyoruz. Ayrıca ilçenin farklı yerlerinde kurslar açarak daha çok vatandaşımıza ulaşmak istiyoruz” dedi.

Bu haber 1078 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()