29 Ekim'e Buca'dan Anlamlı Bir Mesaj

Bucalı kursiyerler Cumhuriyet’in 95.kuruluş yıl dönüme özel ve anlamlı bir mesaj yayınlayarak herkesi duygulandırdı.

28 Ekim 2018 - 14:19

Buca Belediyesi’nin işaret dili kursiyerleri eğitimlerinin ilk haftasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “ Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözünü işaret diliyle anlatıp tüm Türkiye’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Buca Belediyesi’nin Buca Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle hayata geçirdiği, ailesi ve çevresindeki işitme engelli bireylerle daha iyi iletişim kurmak isteyen vatandaşların ve öğretmen adaylarının yoğun ilgi gösterdiği İşaret dili kursu gurur veren çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor.  

Buca Belediyesi Çamlıkule Spor, Kültür ve Sanat Merkezi’nde açılan ve yaklaşık 2,5 ay sürecek işaret dili eğitimlerine başlayan kursiyerler, kendilerine özgürce yaşam ve eğitim şansı veren Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e şükranlarını sunmak için ve kurduğu Cumhuriyet’e bağlılıklarını anlatmak için anlamlı bir çalışmayla ortaya koydu.

Eğitimlerinin ilk haftasında harfleri öğrendikten sonra harekete geçip, sıkı çalışmaya girişen kursiyerler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel çalışma hazırladı. 17 Bucalı kursiyer, Mustafa Kemal Atatürk’ün “ Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözünü işaret diliyle aktardı, Cumhuriyetin 95. Yılını kutladı.

Bu haber 1187 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()