23 KASIM DELEGE SEÇİMLERİ SONUÇLARI

Bugün yapılan ve yapılacak olan tüm seçimlerde büyük bir rekabet yaşandı. Sürpriz sonuçlar dikkat çekti. Mavi Liste'nin Konak İlçe Başkan adayı olduğu iddia edilen Onur Utkan İlçi Alsancak'ta delege olamadı. Bayındır Belediyesi eski Başkanı Ufuk Sesli'de delege seçilemedi.

23 Kasım 2019 - 18:15

Bugün 15 ilçede 77 mahallede yaşanan seçim maratonu büyük bir rekabet ortamına da sahne oluyor. Konak’ta dün gerçekleşmesi planlanan ancak yeterli çoğunluk sağlanmadığı için bugüne ertelenen Duatepe Mahallesi’ndeki seçim sonuçlandı. Seçimde 2 delege çıkacak olmasına rağmen mavi ve beyaz liste yarıştı. Seçimi CHP Konak İlçe Başkanlığının desteklediği beyaz liste kazandı. Meltem Koç ve Yekbun Özmen delege seçildi.
Çahabey Mahallesi; Meneş özkap, Çimentepe Mahallesi; Burhan Kaymaz, Dilan Baskan, Hamza Alak, Fatih Mahallesi; İsmet İrgen, Güngör Mahallesi; Şule Kahramanalar, Gülgün Şenöz, Mecidiye Mahallesi; Yelda Atilla, Namık Kemal Mahallesi; İbrahim Cebeci, Odunkapı Mahallesi; Recep Topal, Oğuzlar Mahallesi; Levent Irmak, Pazaryeri mahallesi; Recep Aykal

Alsancak’ta Mavi Liste’nin ilçe başkan adayı kaybetti

8 Delegesi olan Alsancak Mahallesi’nde İzmir Milletvekili Murat Bakan ve İzmir İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu’nun desteklediği, ilçe gençlik kolları eski başkanı Onur Utkan İlçi’nin de yer aldığı mavi liste ilçe eski başkanlarından Mehmet Şakir Başak’ında aralarında bulunduğu Kırmızı listeye 62’ye 51 oyla kaybetti. Mavi listede yer alan İlçi'nin bu listenin ilçe başkan adayı olacağı iddia edildi.

Murat Reis 1 oyla

16 Delegesi olan Murat Reis Mahallesinde Murat Bakan’ın desteklediği bilinen Mavi liste Beyaz listeye karşı 1 oyla kaybetti. Seçim 102’ye 101 beyaz listenin üstünlüğü ile bitti.

TORBALI
Torbalı’da da gerçekten büyük bir rekabet yaşanıyor. Muratbey Mahallesi’nde sarı ve mavi liste rekabeti yaşandı. Seçimi CHP Torbalı İlçe Başkanlığının desteklediği sarı liste seçimi 298’e 195 kazandı. Sarı liste 103 oy farkla kazanan taraf oldu.
BAYINDIR’DA SESLİ DELEGE SEÇİLEMEDİ
Bayındır’da 2 mahallede seçim heyecanı yaşandı. 9 delegenin seçildiği Fatih Mahallesi’nde 3 liste yarıştı. Geçtiğimiz günlerde yeniden ilçe başkan adaylığı için ‘varım ‘diyen İlçe Eski Başkanı Behzat Aydilek’in yer aldığı liste 37 oy alarak seçimi kazandı. Aydilek delege seçildi. 
Bayındır Eski Belediye Başkanı Ufuk Sesli ise mahallesinde kaybetti. Mithatpaşa Mahallesi’nde gerçekleşen seçim 2 listeli yapıldı. Sesli’nin yer aldığı liste kaybetti. Sesli delege seçilemedi. Geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlığı, yönetimde yaşanan istifalarla düşen Hasan Dülger de delege seçilememişti.
KARABAĞLAR

Karabağlar’ın Bozyaka Mahallesi’nde de seçime kırmızı ve mavi liste ile gidildi. Semimi 75’e 30 kırmızı liste kazandı. Canan Bozbalak, Cemil Özmen Tuba Şahin, Kerim Ülge, Ümmühan Öztürker, Muhsin Yıldırım, Kemal Göcük, Metin Demirkaya delege oldu
BORNOVA

Bornova Gökdere Mahallesi’nde ise tek liste yarıştı ve tek delegesi olan mahalleden Durmuş Gonca delege seçildi.

BAYRAKLI

Körfez
Bayraklı Körfez Mahallesi’nde oyunu kullanan Bayraklı İlçe Başkanı Cemlaettin Alper, “Birliğin, beraberliğin içinde demokrasimizin temelleri olan muhtarlık bölgesi mahalle delege seçimlerimiz Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Örgütü olarak bugün-yarın olmak üzere 24 mahallemizde başlamıştır. Kendi mahallem olan Körfez Mahallesi’nde tek liste ile sandığa gitmiş bulunmaktayız. Oyumuz CHP Bayraklı İlçe Örgütümüze hayırlı olsun” dedi.
9 delegenin seçileceği  Köfez Mahallesi’nde sandığa tek listeyle gidildi. Kırmızı listede, Serap Keskin, Şehmus Bıçakçı, Erdal Er, Yusuf Kara, Tolgay Tuğcu, Özlem Can, Mehmet Görer, Aylin Kanat ve Zafer İmer yer aldı

Bu haber 1086 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()