2. Çocuk Kitapları Şenliği Bağarası'nda Gerçekleşti

Foça Belediyesi ve Foça Kent Konseyi işbirliği ile Çocuk Kitapları Haftası kapsamında Bağarası Mahallesi'nde 2. Çocuk Kitapları Şenliği gerçekleştirildi.

25 Kasım 2018 - 07:56

Bağarası Pazar Yeri’nde düzenlenen Şenliğe katılan 300’e yakın çocuğa, 1500 adet kitap hediye edildi.

Seramik Sanatçısı Koncagül Ağaoğlu ve Ressam Nilgün Pekin, çocuklarla birlikte atölye çalışmaları yaptı. Kilden heykel, kil boyama ve ortak tual üzerine resim yapan çocuklar, çok mutlu zamanlar yaşadı.

Çocuk Kitapları Şenliği’ne katılan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Kent Konseyi Eğitim Grubu ve Foça Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuray Çiloğlu’na, Foça Kent Konseyi Üyeleri’ne, Seramik Sanatçısı Koncagül Ağaoğlu’na, Ressam Nilgün Pekin’e ve Şenliğe katılan Foça Belediyesi Meclis Üyeleri’ne, Foça Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ceyhan Çetin’e ve gençlere teşekkür etti.

İlkini Yeni Foça’da düzenledikleri Çocuk Kitapları Şenliği’nin, ilçenin tüm mahalle ve köylerinde de gerçekleştirmeyi istediklerini ifade eden Foça Kent Konseyi Eğitim Grubu ve Foça Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuray Çiloğlu, destekleri için Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a, emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür etti.

Bu haber 1248 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()