1928 Bucaspor' dan teşekkür

1928 Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş' tan tarihi anlaşma için Misli.com’a teşekkür.

12 Eylül 2020 - 15:26

Misli.com’un 2. ve 3. liglerde isim sponsoru olması ve maçların yayın haklarını alması büyük bir heyecan yaşattı. Önümüzdeki hafta başlayacak yeni sezona hazırlanan Misli.com 3. Lig 1. Grup ekiplerinden 1928 Bucaspor’da Başkan Cihan Aktaş, duygularını dile getirdi.

Pandemi sürecinde tüm takımların maddi olarak zorluk yaşadıklarını belirten Aktaş, bu gibi desteklerin çok kıymetli olduğunu aktardı. Başta Yıldırım Demirören olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Misli.com’a teşekkür eden Aktaş, “Bu tarihi anlaşmanın yapıldığını duyunca diğer takımlar gibi çok sevindik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu tip maddi ve manevi yardımları görmek çok güzel” ifadelerini kullandı.

 

‘Ligin değeri artacak’

 

2. ve 3. ligdeki maçların yayınlanacak olmasına değinen Aktaş, liglerdeki kalitenin artacağını söyledi. Yetenekli oyuncuların kendilerini gösterme şansı elde ettiğine dikkat çeken Aktaş, “Zaten yetenekli isimler mevcuttu. Ama müsabakalar yayınlanmadığı için bu oyuncular fark edilmiyordu. Misli.com’un yapmış olduğu anlaşma sayesinde ligin ve oyuncuların değerinin artacağını düşünüyorum” dedi. 

 

‘Taraftarlarımız adına da sevinçliyim’

 

Taraftarların koronavirüs nedeniyle tribündeki yerlerini alamayacak olmasının kendileri için dezavantaj olduğunu dile getiren Aktaş, “Taraftarlarımız bizim itici gücümüz. Maalesef onlar olmadan bir ilk yarı geçireceğiz. Fakat takımımızı ekran başında takip edebilecekler. Onlar adına çok sevinçliyiz. Yeni sezonda tüm takımlara başarı diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 3024 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()