174 Günlük Esaret Sonrası Özgür Kucaklaşma

174 gün tutuklu kalan Gökmen Ulu, İGC'yi ziyaret ederek meslektaşlarıyla hasret giderdi.

06 Aralık 2017 - 15:52

174 gün tutuklu kalan Gökmen Ulu, İGC'yi ziyaret ederek meslektaşlarıyla hasret giderdi.

Silivri Cezaevi'nde 174 gün tutuklu kaldıktan sonra serbest kalan Sözcü Gazetesi Muhabiri, İzmirli gazeteci Gökmen Ulu, özgürlüğüne kavuşmasının ardından İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ni (İGC) ziyaret etti. İGC Başkanı Misket Dikmen, Başkan Yardımcısı Tayfur Göçmenoğlu, Genel Sekreter Kenan Çimen, Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Pala, Yönetim Kurulu üyeleri Dilek Gappi, Hakan Dirik, Murat Attila, Gaye Karadağ ile görüşen Ulu, Silivri günlerinde İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin her daim yanında olduğunu ve kendisine güç verdiğini söyledi. “Yuvamdayım. Güvende ve huzur içinde hissediyorum” diyen Ulu, “Türkiye demokrasisi ve medyanın kara döneminde İzmir Gazeteciler Cemiyeti, bir yıldız gibi parıldadı. Hepimizin güven umut kaynağı oldu. Misket Dikmen başkanlığındaki cemiyeti yönetimine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

İGC Başkanı Misket Dikmen de, Gökmen Ulu'nun tutuklandığı gün “özgürlükte buluşmak üzere” dediklerini ve özgürlükte buluştukları için çok mutlu olduklarını söyledi.

 

Gökmen Ulu, İzmirli gazetecilerle buluşacak

 

Öte yandan Gökmen Ulu, 13 Aralık Çarşamba günü saat 10.30'da İGC Karataş Lokali'nde gazeteci dostlarıyla buluşacak ve hasret giderecek. 

Bu haber 1067 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()