15. Ulusal Genç Solist Yarışması başlıyor

İzmir Alsancak Rotary Kulübü'nün İzmir Devlet Opera ve Balesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı iş birliğinde bu yıl 15.sini düzenlediği Ulusal Genç Solist Yarışması'nın başvuruları başladı.

03 Ocak 2023 - 09:25

Türkiye’de müzik eğitim kurumlarında öğrenim görmekte olan veya mezun olmuş 21-32 yaş arasındaki gençlerin katıldığı ve opera ana teması ile İzmir’de düzenlenen ulusal müzik yarışmasının başvuruları başladı. 20 Ocak 2023 tarihine kadar sürecek başvuruların finali ise 3-9 Şubat 2023 tarihleri arasında İzmir’de yapılacak.

 

Jüri Başkanı Aytül Büyüksaraç, “Yarışmaya ülkemizdeki müzik eğitim kurumlarında öğrenim görmekte olan veya mezun olmuş gençlerin katılması, ülkemizin aydınlık geleceği adına en büyük dileğimizdir. Bu yarışmayı düzenlerken, çok önemli katkılarda bulunan ,  İzmir Devlet Opera ve Balesi'ne İzmir Büyükşehir Belediyesine ve İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'ne ve Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

 

İzmir Alsancak Rotary Kulübü tarafından, İzmir Devlet Opera ve Balesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın katkılarıyla düzenlenen ve 3-9 Şubat tarihlerinde Üniversite ve Genç Profesyonel kategorilerinde yarı finallerin ve son olarak da büyük finalin yapılacağı 15. Ulusal Genç Solist Yarışması şartname ve başvuru bilgileri www.gencsolist.com adresinden yapılabilinir.

 

Bu haber 267 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()