100 standın yer alacağı kermes İzmirlilerin ziyaretine açık olacak

İzmir Alsancak Rotary Kulübü Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar yararına yılbaşı kermesi düzenliyor. Birbirinden farklı hediyelik ürünlerle yaklaşık 100 standın yer alacağı kermes, 10 Aralık Cumartesi günü Swissotel Büyük Efes İzmir’de ücretsiz olarak tüm İzmirlilerin ziyaretine açık olacak.

08 Aralık 2022 - 10:55

Alsancak Rotary Kulübünün gelenekselleşen yılbaşı kermesi bu yıl Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi yararına düzenlenecek.  “Alsancak Rotary Geleneksel Yılbaşı Kermesi”nde giyim, takı, aksesuar, ev tekstili, yılbaşı süsleri ve özel tasarım pek çok hediyelik ürün çocuklara umut olmak için ziyaretçilerini bekliyor.

 

Kermesin Geliri Çocuk Hastanesi’ne…

 

Kermese bu yıl ilginin yoğun olduğuna dikkat çeken, Alsancak Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Nafiz Delen, “Kulübümüzün yıllardır geleneksel hale getirdiği kermes organizasyonunu bu yıl da Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi yararına yapıyoruz.  Kermesi gezip alış veriş yapanlar hem sevdiklerine güzel bir hediye almış olacaklar hem de hasta bir çocuğun iyileşmesine katkıda bulunacaklar. 10 Aralık Cumartesi günü sabah 10.00’dan itibaren tüm İzmirlileri kermesimize bekliyoruz.” şeklinde konuştu. 

Bu haber 521 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()