1 Nisandan İtibaren El Ele Vererek İzmir’e Faydalı Olacağız”

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Soyer, “Uzun süreli bir yol arkadaşlığı olacak. 1 Nisandan itibaren el ele vererek İzmir’e faydalı olacağız” dedi.

13 Şubat 2019 - 13:57

İzmir’de tüm partilerde yerel seçim çalışmaları devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, seçim çalışmaları için başladığı ziyaretlere devam ediyor. 
Soyer, Millet İttifakı doğrultusunda İzmir’de kendisini destekleyecek olan İYİ Parti’ye ziyarette bulundu. 
KOL KOLA OMUZ OMUZA OLACAĞIZ
İlk olarak konuşan Soyer, şunları dile getirdi:
“Bu salonlar hep dolsun. Misafirperverlik için çok teşekkür ediyorum. Bu ittifak 40- 50 günlük bir ittifak olmadığını düşünüyorum. Uzun süreli bir yol arkadaşlığı olacak. 1 Nisandan itibaren el ele vererek İzmir’e faydalı olacağız. Kol kola omuz omuza olacağız. Sizlerin güler yüzlerini görmek umut verici. Türk siyasetinin bunu ihtiyacı var. İzmir’de yerelde bu kadar canlı bir işbirliği olması çok güzel. Buna katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum. İzmir’i hakkettiği yerlere taşıyacağız”
ATATÜRK’ÜN KURDUĞU CUMHURİYETTEN VAZGEÇMEYECEĞİZ
Soyer’den ardından konuşan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ise şunları ifade etti:
“Güzel bir mücadele. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu salondaki heyecanın 31 Mart aksamı bitmesini istemeyen bir başkanım. 31 Mart akşamı bu heyecan bitmeyecek. Ülkenin kaybettiklerini kazanana kadar devam edecek. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetten vazgeçmeyeceğiz. Kutlu bir günün başlangıcı olması dileğiyle. Yola çıkan herkesi yürekten tebrik ediyorum. 31 Mart akşamı yeni güzel günlere ulaşmasını temenni ediyorum. 10 numara İzmir, bugün 6 liralık soğanın altında kalmıştır. 25 yıldır İstanbul’u yönetenler biz hata yaptık diyorlarsa bunlara İzmir’de yetki verdiğimizde 5 yıl sonra özür ile karşılayacağız”

 

Bu haber 1229 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()