YÜCESOY VE KARŞIYAKA BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUK KÜTÜPHANESİ

Yücesoy Mühendislik ve Karşıyaka Belediyesi işbirliğiyle hizmete açılan Şebnem Tabak Çocuk Kütüphanesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklara anlamlı bir hediye oldu.

23 Nisan 2016 - 09:48

Yücesoy Mühendislik'in Zübeyde Hanım Mahallesi'ndeki Park Yücesoy Sitesi'nde gerçekleştirilen törene Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Yücesoy Mühendislik Onursal Başkanı Cemal Yücesoy, Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cem Şişman, Karşıyaka Belediyesi Eski Başkanı Şebnem Tabak, geçmiş dönem CHP Milletvekili Mehmet Ali Susam ve çok sayıda konuk katıldı.

Sergilenen halk oyunları gösterisinin ardından konuşan Yücesoy Mühendislik Onursal Başkanı Cemal Yücesoy, Atatürk'ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuk kütüphanesinin hizmete açılmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

 

Günümüzde yaşanan mülteci çocuk ölümleri ve diğer şiddet olaylarının artık son bulmasını istediklerini dile getiren Yücesoy, çocuk kütüphanesinin bir örnek olması ve çocukların geleceğine daha çok yatırım yapılması gerektiğine dikkat çekti.

 

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da, kütüphane kurma fikrine Yücesoy Ailesi ile birlikte karar verdiklerini belirterek, bu anlamlı destek için teşekkür etti.

 

Bu yıl 24'üncü kez Karşıyaka Uluslararası Çocuk Şenliği'ni kutladıklarını belirten Akpınar, “Geleceğin büyükleri çocuklar için çalışıyoruz. Bizim cephemiz kütüphane, silahımız bilim, sanat ve özgün düşüncedir. Cumhuriyetimiz'e çocuklarımız için sahip çıkmalıyız. Çocukların vakitlerini güzelce değerlendirebilecekleri Şebnem Tabak Çocuk Kütüphanesi'ni Karşıyakamız'a kazandırdığımız için gururluyuz. Yücesoy Ailesi'ne de duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Özlem Altay Yücesoy'un da düzenlediği kitap kampanyasıyla destek verdiği kütüphanenin bünyesinde resim odası, müzik odası, oyun odası ve dinlenme alanları da bulunuyor.

Bu haber 1441 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()