Younes Belhanda’nın performansı Igor Tudor’u mutlu etti

06 Ekim 2017 - 22:13

Galatasaray’ın bu sezonki 10 numarası Younes Belhanda, eski 10 numara Wesley Sneijder’i adeta ezip geçti.

Faslı futbolcunun performansı, Hollandalı futbolcuyu takımda düşünmeyip gönderilmesi için öne ayak olan ve bu nedenle ağır eleştirilere maruz kalan Teknik Direktör Igor Tudor’un da yüzünü güldürdü.

Hırvat hocanın transferi için ısrarcı olduğu Belhanda, ilk 7 hafta tüm maçlarda ilk 11’de yer aldı.

İstikrarı ile dikkat çeken Faslı, 1 gol attı, 3 asist yaptı. Gol olan 3 topun ön asistini yapan Belhanda, 18 degol olmayan şutun pasını verdi. Belhanda'nın asıl fark yarattığı konu ise girdiği ikili mücadelelerden 47'sinden başarılı çıkması oldu. Bu veri, Faslı yıldızın oyunun içinde olduğunu, savaşçı kimliğini ve üstün fizik güçte bulunduğunu kanıtladı.

Bu haber 3644 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()