"Yılın Koçu" Oldu Ama...

Tarihinin en iyi normal sezonunu geçiren Toronto Raptors, playoffta yaşadığı Lebron darbesinin ardından yılın en başarılı koçuyla yollarını ayırma kararı aldı.

12 Mayıs 2018 - 11:20

NBA’de ‘Yılın Koçu’ seçilen Dwane Casey, ödülünü almasından üç gün sonra takımı Toronto Raptors tarafından kovuldu. Raptors, tarihinin en başarılı yılını geçirerek Doğu Konferansı’nı normal sezonda 59 galibiyetle zirvede tamamlamıştı.

Koç Casey 82 maçlık ligdeki performansıyla kazandığı ödülü 4 maçlık çöküş ile kaybetmiş oldu. LeBron James’in olağanüstü performanslar (Ortalama 34 sayı, 8,3 ribaund ve 11,3 asist) ortaya koyduğu Cleveland Cavaliers serisinde Toronto Raptors 4-0 ile süpürülmekten kurtulamamıştı.

Yedi yıldır Toronto Raptors’da görevini sürdüren Casey, normal sezonda yüzde 57,6’lık kazanma oranı yakalamış ancak playofflar’da bu oran yüzde 41 olarak gerçekleşmişti.

Kaynak: http://skor.sozcu.com.tr
Bu haber 2042 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()