“Yerli Ve Milli Olan Her Etkinliğe Varız”

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tokaç, üniversitede faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının başkanları ile bir araya geldi.

20 Kasım 2017 - 10:59

Rektör Prof.Dr. Tokaç, topluluklara mensup öğrencileri dinleyerek İKÇÜ adına faydalı her türlü etkinliğe destek olma sözü verdi.

İKÇÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci toplulukları, Rektör Prof.Dr. Mehmet Tokaç’ı ziyaret etti. Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşen buluşmada, Genel Sekreter Nurettin Memur, SKS Daire Başkanı Akif Savaş, Kültür Birimi Şube Müdürü Fatih Can da hazır bulundu.

“Talepleri hassasiyetle ele alıyoruz”

Toplantının başında topluluklar hakkında kısa bir bilgi veren SKS Daire Başkanı Akif Savaş, topluluk faaliyetlerini imkânlar dâhilinde desteklemeye devam ettiklerini söyledi. Savaş, “ Geniş yelpazede çalışmalar yürüten topluluklarımız var. SKS olarak gerek planlama gerekse de lojistik anlamda bizlere verilen yetkiler çerçevesinde öğrencilerimize destek oluyoruz.  Bizlerin göremediği ya da yetişemediğimiz noktalar olabilir. Bunları tespit etmek için değerli öğrencilerimizle devamlı iletişim halindeyiz. Onlardan gelen talepleri hassasiyetle dinliyoruz.” dedi.

“Yerli ve milli olan her etkinliğe varız”

Rektör Prof.Dr. Tokaç ise planlanan etkinliklerin profili ne kadar geniş olursa olsun; İKÇÜ yararına, toplum yararına olan her projede, yönetimin öğrencilere olan desteğinin tam olduğunu vurguladı. Bu noktada bazı kırmızı çizgilerinin olduğunu da hatırlatan Prof.Dr. Tokaç, “Planladığınız etkinliklerin profili dilediğiniz kadar geniş olabilir. Ama yerli ve milli olmayan hiçbir şeye desteğimiz olamaz. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun, bunlar bizim yargılayacağımız şeyler değildir. Bizi ilgilendiren tek şey, üniversite içinde, bu güzel toplum içinde, barışçıl bir atmosferde hep birlikte mutlu olmak. Temel hedefimiz üniversitemiz ve toplumumuzun kalkınmasına, gelişmesine, yükselmesine katkı sağlamak. Bizlerin sizlerden tek beklentisi bu.” şeklinde konuştu.

“Topluluklar üretme kültürüne katkı sunar”

Öğrencilik hayatını, sadece dersler bağlamında ele almanın ötesine geçip hayatta tecrübeler ve kazanımlar elde etmek olarak özetleyen Rektör Prof.Dr. Tokaç,  bu açıdan toplulukların önemine dikkat çekerek “Hem meslek başarılarınız hem de sosyal başarılarınız bizim için çok önemli. Topluluk aynı ilgi alanına sahip öğrencilerin bir araya gelip birlikte bir şeyler yapma iradesini ortaya koyar. Birlik oluşturma ruhu oluşturarak birlikte çalışma, üretme kültürüne katkı sunar. Öğrenci topluluklarımızdan geniş katılımlı etkinlikler yapmasını bekliyorum.” dedi.

Toplantıda topluluk yöneticileri teker teker söz alarak önümüzdeki süreçte planladıkları faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.

Bu haber 751 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()