"Yerli Otomobil Üretimi İçin Desteğe Hazırız"

EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile görüştü

10 Kasım 2017 - 11:59 - Güncelleme: 10 Kasım 2017 - 15:24

İncelemelerde bulunmak üzere Aydın ve İzmir'e gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ile görüştü. 

 İzmir'deki ziyareti sırasında Bakan Özlü ile görüşen Prof. Dr. Necdet Budak, Ege Üniversitesi'nin üniversite sanayi işbirlikleri ve  geliştirilen projeler gibi konularda bilgi verdi. Prof. Dr. Budak, yerli otomobil üretimi konusunda Ege Üniversitesi'nin verebileceği destek ve katkıları da detaylarıyla bakana aktardı. 

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile uzun bir görüşme yapma imkanı bulduğunu söyleyen Prof. Dr. Budak "Sayın bakana Ege Üniversitesi'nin teknoloji üretmeye yönelik projeleri ve üniversite-sanayi işbirliği kapsamındaki çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdim. Sayın bakanla üzerinde durduğumuz diğer önemli konu ise 'yerli otomobil üretimi' oldu. Cumhurbaşkanımızın kısa süre önce açıkladığı bu milli projede Ege Üniversitesi'nin mühendislik alanındaki birikimi ile yer almak istediğini vurguladım. Önümüzdeki günlerde Ankara'da Sayın Bakan ile konuyu daha detaylı olarak görüşeceğiz. Üniversitemiz tüm imkânlarıyla bu tür milli projelerde yer  alıp ülkemize katkı sunmaya devam edecek" dedi.

Bu haber 1300 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()