"Yeniden Evlenebilirim"

Yakın bir geçmişte 5. evliliğini sonlandıran ünlü tenor Hakan Aysev, Onur Akay ve Nursel Eroğlu' nun birlikte sunduğu "Dünden Bugüne Nağmeler" isimli programda evliliğe bakışıyla ilgili ilginç açıklamalar yaptı.

11 Aralık 2017 - 23:18

Samimi açıklamalarda bulunan Hakan Aysev, "Ben daha resmi yaşıyorum ilişkilerimi, daha ciddiye alıyorum insanları ve kıramıyorum. Bir insan hayatını benle devam ettirmek, evlenmek istiyorsa tabii ki diyorum" dedi. Daha sonra sözlerini "tabii diyordum" diye değiştiren Aysev, "Yoğurdu üfleyerek yemek gerekecek ama bugün bunu söylerim yarın tekrar duymuş olursunuz ki, Hakan Aysev tekrar evlendi." şeklinde konuştu.

Bu haber 979 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Meslek Liseli Gençler Atık Mandalinaları Ekonomiye Kazandırıyor
Meslek Liseli Gençler Atık Mandalinaları Ekonomiye Kazandırıyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()