Yeni ittifak mı ? CHP Lideri ile Görüşen İsim Açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere bir nezaket ziyareti yapan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’a ziyaret sırasında Genel Başkan Yardımcıları Muhammet Kelleci, Ertan Küçükay, Muhtar Mahramlı ile GİK Üyesi Dursun Akdemir eşlik etti.

06 Nisan 2018 - 16:22 - Güncelleme: 06 Nisan 2018 - 16:51

Liderler, 45 dakika süren görüşmenin ardından bir basın açıklaması yaptılar. Genel Başkan Gültekin Uysal, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Memleket meselelerini konuşma imkanı bulduk”

 

“Bugün hem arka arkaya iki kongre gerçekleştirmiş olan Sayın Genel Başkan’a tebrik ziyaretinde bulunduk hem de geçirmiş olduğu ameliyat dolayısıyla geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Beraberinde de elbette memleketimizin can alıcı, can yakıcı sorunları, demokrasimizin, hukukumuzun pek çok meselesi var, onları da konuşma imkanı bulduk. Elbette yarınlara dair de memleketimizde herkesin hukukundan emin hale gelebilmesi, nimetleri ve külfetleriyle beraber herkesin bundan eşit pay alabilmesi adına, Türkiye’de işlemeyen demokrasinin açığını kapatabilmek adına, çeşitli görüşlerimizi de paylaştık.Sayın Genel Başkan’ın şahsında gösterdikleri ilgi ve teveccühten dolayı bütün heyetimiz adına CHP camiasına teşekkürlerimi ifade etmek isterim.”

“Demokrat Parti bizim cumhuriyet çınarımızın en önemli dallarından birisidir”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

“Demokrat Parti bizim cumhuriyet çınarımızın en önemli dallarından birisidir. Demokrasi konusunda, vatan sevgisi konusunda, din ve vicdan özgürlüğü konusunda, düşünceyi ifade konusunda kendileri hem bugün hem de geçmişte önemli siyasal görevler yerine getirmişlerdir. Bizi ziyaretleri bu açıdan son derece değerlidir. Sayın Genel Başkan ve arkadaşlarına yürekten teşekkür ediyoruz. Elbette Sayın Genel Başkan’ın ifade ettiği gibi ziyaret sadece bir nezaket ziyareti olmanın ötesinde bir anlam taşıyor. İki siyasal partinin genel başkanı olarak Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlar, yaşanan sorunlar ve bu sorunların nasıl aşılması gerektiği konusunda da karşılıklı düşüncelerimizi aktarma imkanı bulduk. Kendilerine bir kez daha yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

Bu haber 2444 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()