Yeni Eğitim Yılı Mutlu Başladı

Öğrencilerin daha sağlıklı ve çağdaş ortamlarda eğitim görmeleri için yaz başında seferberlik başlatan Karşıyaka Belediyesi, 17 okulda bakım ve onarım çalışmaları yaptı.

20 Eylül 2017 - 10:46

Öğrencilerin daha sağlıklı ve çağdaş ortamlarda eğitim görmeleri için yaz başında seferberlik başlatan Karşıyaka Belediyesi, 17 okulda bakım ve onarım çalışmaları yaptı. Binlerce öğrenci, yeni döneme yenilenmiş binalarda başlamanın sevincini yaşadı.  

EKSİKLER TAMAMLANDI
Yaz ayları boyunca ilçe genelindeki 17 okulda bakım, onarım ve yenileme çalışması yürüten Karşıyaka Belediyesi, yeni sezona heyecanla başlayan öğrencilere sağlıklı ve modern eğitim imkanları sundu. Okulların ihtiyaçları doğrultusunda; dış cepheleri boyandı, çatıları onarıldı, boya malzemesi desteği sağlandı. Tuvaletler ve tretuvarlar yenilendi. Korkuluklar onarıldı ve boyandı.

SEVİNDİREN HİZMET
Eğitim yuvalarına altyapı hizmetleri de götürüldü. Bu kapsamda, ihtiyaç duyulan okulların elektrik ve sıhhi tesisatları elden geçirildi. Okul bahçeleri ağaçlandırıldı ve peyzaj çalışmaları yapıldı. Belediyenin hizmetleri, öğrenciler ve okul yönetimleri kadar aileleri de mutlu etti. Anne-babalar “Eğitime ve evlatlarımıza sunulan hizmetler için Karşıyaka Belediyesi'ne ve Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar’a teşekkür ederiz” dedi.

“GELECEĞE YATIRIM”
Eğitime destek vermek için ellerindeki tüm imkanları kullandıklarını söyleyen Başkan Akpınar da “Eğitime yönelik destek ve katkılar, geleceğe yapılan yatırımdır. Bu anlayışla, geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızın en iyi ve sağlıklı koşullarda eğitim almasını istiyoruz. Asli görevimiz olmamasına rağmen bu yıl da tüm imkanlarımızı seferber ederek bakım ve onarıma ihtiyaç duyan okullarımıza hizmet götürdük. Tüm çocuklarımıza yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum, her zaman yanlarında olacağız” diye konuştu. 

Bu haber 566 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()