Cem Şeker

Cem Şeker

İnşaat Mühendisi- Kentsel Dönüşüm Uzmanı

Yine Yeniden EGEPOLİTİK

08 Ağustos 2017 - 23:41 - Güncelleme: 20 Ekim 2017 - 17:51

Değerli dostlar, tekrardan sizlere Egepolitik’ten merhabalar. Egepolitik Gazetesi dost meclisinde, muhabbetin deminde pişmiş bir projeydi. Değerli dostum Cem Arıkan ve ben gazetenin kuruluşu sürecinde önemli fedakârlıklar yapmıştık. Sonrasında emeğe ve emekçiye saygımızdan, hiçbir beklenti içine girmedik. Bu süreçte başta konuştuğumuz ilkeler çok fazla hırpalandı. Hal böyle olunca çok sevdiğimiz gazetemizden, ilkelerimiz yüzünden ayrılmayı tercih ettik. Sonrasında gazete el değiştirdi ve şimdi tekrar kadim dostum Cem Arıkan tarafından devralındı.

 

Basın sektörü konusunda çok iddialı değiliz. Bizler çok da bu işleri bilmeyiz. Fakat bildiğimiz erdemler ve doğruların ışığında, bu âlemde hoş bir seda olacağımıza eminim. Ne olacağımızdan çok, ne olmayacaklarımızı sizlerle paylaşayım.

 

  • Hiçbir grup yâda görüşün borazancısı olmayacağız.
  • Kimsenin menfaati için toplumun menfaatlerini ayaklar altına almayacağız.
  • Siyasi ayak oyunlarına ve zübük salvolarına alet olmayacağız.
  • “Yazdığınız yanlış ve haksız” diyenlere, sayfalarımızı ve gönlümüzü kapatmayacağız
  • Emek hırsızlığı yapmayacağız…

 

Bunları yapmayacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Basın eşitliği, her konuyu incelemek vs. gibi derin mevzular ve sulara girer miyiz? Bilmem ama kul hakkına girmemeye özen göstereceğimizden eminim.

 

Bundan sonra sık yazmaya çalışacağım. Mail adresimden, Facebook, Twitter, vs gibi sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarımdan bana kolayca ulaşabilirsiniz. İlginç fikir ve haberlerinize yer vermekten mutlu olacağımızı bilmenizi isteriz. Gazetemizde yenilikçi ve topluma fayda sağlayacak yazılar ve projeler olacak. Bu konularda katkı ve fikir sunmak isteyen dostlar bana ulaşsın. Gerek gazetemizin aboneliği ve gerekse de sosyal paylaşım sitelerindeki gruplarına dâhil olarak haberlerimizi ve yazılarımızı paylaşarak geniş kitlelere ulaşmamız konusunda bizlerden desteklerinizi lütfen esirgemeyin. Esenlik ve sevgiyle kalın…

 

www.facebook.com/CEMSEKERTR

[email protected]

twitter.com/cemsekertr

 

 

 

 

Bu yazı 2209 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ahmet Obnuk
    6 yıl önce
    Tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim. Gözümüz sizde olacak....

Son Yazılar