WhatsApp'a O Özellik En Sonunda Geldi

WhatsApp'a çok büyük özellik!

26 Ekim 2016 - 17:10

WhatsApp, uzun süredir beklenen video arama desteğini kullanıcılarla buluşturdu. Uygulamanın Android platformundaki beta sürümü ile artık video görüşmeleri yapılabiliyor Android için WhatsApp uygulamasının beta sürümüne uzun süredir beklenen video arama özelliği nihayet geldi. WhatsApp üzerinden aynı Skype veya FaceTime'da olduğu gibi video konferans yapabilmenizi sağlayan yeni özellik, internet üzerinden görüşme yapabilmenize olanak tanıyor.

Eğer video görüşmesi yapmak istediğiniz kişinin uygulaması güncel değilse, kişi güncelleme gerektiği ile ilgili bir bildirim alıyor. Uygulamanın 2.16.318 sürümüyle birlikte kullanıma geçen video arama özelliği, şu anda oldukça kararlı bir şekilde çalışıyor gibi görünüyor.

Bir milyardan fazla kullanıcısı olan WhatsApp, bu özellikle birlikte Google'ın Duo uygulaması ile birlikte diğer mesajlaşma uygulamalarına rakip oluyor. Son dönemde yeni güncellemelerle sürekli servisini geliştiren WhatsApp, geçtiğimiz günlerde Snapchat benzeri özellikleri de kullanıcılarla buluşturmuştu.

İŞTE WHATSAPP'IN AZ BİLİNEN DİĞER ÖZELLİKLERİ

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Android kullanıcıları için yepyeni özellikleri içinde barındıran bir güncelleme yayınladı. Facebook tarafından satın alındıktan sonra hızla büyüyen servis, yeni sürümüne fotoğraf düzenleme özelliğini ekledi.

WHATSAPP İLE FOTOĞRAF DÜZENLEME

Bu özellik sayesinde fotoğraf ve videolarınıza emoji ekleyebilir, yine fotoğraf ve videolar üzerinde çizim yapabilirsiniz. İsterseniz fotoğrafların üzerine yazı yazmak ve bunları farklı fontlar aracılığı ile yapmak da mümkün.

Bu haber 766 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()