"Uzman" Gözünden Ateistin Göğüs Kafesi

18 Aralık 2017 - 01:24

CNN Türk’te Deniz Bayramoğlu’nun Gündem Özel programına katılan ve “nefes terapisti” olduğunu iddia eden Nevşah Fidan Karamehmet, “Ateistlerin göğüs kafesinde nefes yok” tespitini dile getirdi.

Deniz Bayramoğlu’nun CNN Türk’teki Gündem Özel programına katılan ve “nefes terapisti” olduğunu iddia eden Nevşah Fidan Karamehmet, “Ateistlerin göğüs kafesinde nefes yok” dedi. Terapi için kendisine gelen çok sayıda ateist olduğunu da öne süren Karamahmet, terapilerinden sonra ateistlerin ağlayarak “İlk kez Allah’ı hissettim” dediklerini iddia etti.

Karamehmet, “Yüzbinlerce insan üzerinde bu araştırmaları yaptık” iddiasında da bulundu.

Bu haber 1673 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()