Uygur: Altyapı yok diye ağlayanlar iş yapılınca şikâyetçi oldular

İzmir'in AK Partili Belediyelerinin İZSU çalışmaları nedeniyle kazılan yollar ile ilgili Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirmesine cevap CHP Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur'dan geldi. Uygur, yapılan açıklamalara sert tepki göstererek "Çukura 2 kürek dolgu malzemesi atamayanlar hizmet getirdiği için İZSU'ya saldırıyorlar." dedi.

19 Şubat 2018 - 16:23

GERÇEK HABERCİ'de çıkan habere göre İzmir'in AK Partili Belediyelerinin İZSU çalışmaları
nedeniyle kazılan yollar ile ilgili ilçelerin değişik yerlerine astırdıkları pankartlar ve katıldıkları radyo televizyon programlarında Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirmesine cevap Torbalı'nın eski Belediye Başkanı olan CHP Torbalı İsmail Uygur'dan geldi. Uygur, yapılan eleştirilerin hizmet istemeyiz mantığı ile yapıldığını ifade ederek, "Dünya üzerinde bir belediyenin altyapı çalışmaları ile ilgili sokaklar kazılıyor diye şikâyet etmesi kadar saçma bir olay yoktur. 2 çukura 2 kürek dolgu malzemesi atamayanlar hizmet getirdiği için İZSU'ya saldırıyorlar. Böyle bir siyaset anlayışı olmaz. Kendi beceriksizliklerinizi başkasını suçlayarak kapatamazsınız." dedi.

CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK YATIRIMI
Torbalı'da İZSU tarafından başlatılan çalışmaların cumhuriyet tarihinin en büyük hizmet yatırımı olduğunu da dile getiren Uygur, "Torbalı'da toplamda 60 Milyon TL'lik altyapı yatırımı hayata geçiriliyor. Büyükşehir Belediyemiz tüm eksiklikleri tamamlamak için canla başla çalışıyor. Yazın altyapı yetersizliği nedeniyle 2'inci katlardan sonra su çıkmazdı şimdi o sorun çözüldü. Kaldı ki bu işler resmi prosedür çerçevesinde yapılıyor. İhale süreçleri zaman aldığı için ve teknik nedenlerden dolayı bu işler uzuyor." diye konuştu.

SADIK İLERİ BULVARI NE OLACAK?
Torbalı Belediyesi'nin İZSU'yu eleştirirken Hükümet'e bağlı kurumları görmezden geldiğini de iddia eden Uygur şunları ifade etti: "Sadık İleri Bulvarı'ndaki yerler için neden sessizler? Orada Tedaş'tan tutun da İzmirgaz'a kadar çok sayıda kurum yeraltı şebekesi döşedi. Biten işlerden sonra ne yapmışlar. Çok uzun süredir Sadık İleri Bulvarı'nda sıkıntıyı gideremediler. Onu da mı Büyükşehir Belediyesi yapacak? Bizim belediye dönemimizde biz onlar kazdı gelsin yapsınlar diyerek beklemedik, biz kendimiz yaptık. Kaldı ki ilçe belediyeleri bu işler ile ilgilenmeyecekse ne iş yapacak.

Bu haber 1763 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()