Uşak'ta lisede taciz iddiası

UŞAK’ın Karahallı İlçesi’nde bir imam hatip lisesinin ardından, bu kez de kentteki başka bir lisede, yine öğretmenin kız öğrencileri telefon mesajıyla taciz ettiği öne sürüldü.

26 Nisan 2016 - 17:30

Karahallı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eğitim gören 4 kız öğrencinin matematik öğretmeni R.C.’nin kendilerini telefon mesajlarıyla taciz ettiğini öne sürerek şikayetçi olması üzerine idari soruşturma başlatıldı. Öğretmen R.C. hakkında Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişleri soruşturma sürdürürken, aynı ilçede başka bir lisede ikinci taciz olayı patlak verdi. Veyis Turan Çok Programlı Lisesi’nde görevli fizik öğretmeni A.A. hakkında da kız öğrencileri telefonla mesajıyla taciz ettiği iddiasıyla soruşturma başlatıldığı öne sürüldü. Öğrencilerin öğretmen ile ilgili şikayetlerini geçen hafta ailelerine iletmesi üzerine, durumun aileler tarafından dilekçeyle okul idaresine bildirildiği belirtildi. Okul idaresinin şikayet dilekçesini Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne iletmesi üzerine iddiayla ilgili idari soruşturma başlatıldığı belirtildi. Yetkililer, konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Bu haber 2270 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()